DSCF7198_edited.jpg
byAatos_logo-white.png

BY AATOS  -
pala suomalaista luontoa

arrow black.png
 

TARINAMME

Kuvittele olevasi ainutlaatuisen kauniin suomalaisen luonnonmaiseman ympäröimänä. Tuleeko mieleesi havisevat, vehreät metsät ja hellivän valoisat kesäyöt? Vai kenties karumpi näkymä: pimeä loskainen marraskuu tai kirpeä pakkasaamu lumisella pellonreunalla? Voit ehkä kuulla mielessäsi käen kukkuvan tai villisti pauhaavan kosken, tuntea mustikan varvut paljaiden jalkojesi alla tai vanhan männyn pinnan kämmentäsi vasten. 

 

Täällä syntyi BY AATOS - uusi suomalaisen muotoilualan yritys, joka tuottaa aikaa kestäviä käyttöesineitä eettisin ja ekologisin arvoin. 

DSCF8608-Edit-2.jpg
 

MEISTÄ

Uskomme, että vahvalla arvopohjalla tuotetut ja suunnitellut tuotteet ilahduttavat käyttäjiä toistuvasti ja pitkään. Toimintamme ytimessä on suomalaisen muotoiluperinteen vaaliminen ja edistäminen. Tuotesuunnittelussa ja –valmistuksessa hyödynnämme paikallista osaamista sekä toimimme läpinäkyvästi ja vastuullisesti.

 

Haluamme, että ryhmämme kasvaa kollektiiviksi. Tällä hetkellä By Aatokseen kuuluu freelance muotoilijoita, valmistajia, design -kentän toimijoita, jotka jakavat samoja ajatuksia. Myös Sinä/Käyttäjä olet osa kollektiivia. Haluamme tietää ja kuulla miltä tuotteiden käyttäminen tuntuu?

Photo 31.8.2020, 15.12.05.jpg
 
 
DSCF4302.jpg

Jotain on tekeillä, tule mukaan matkalle

Haluamme jakaa kanssasi tuotteittemme muotoiluprosessin sosiaalisessa mediassa, ideasta lopulliseen tuotteeseen.

Kiitos lähettämisestä!